Carrer Diputació 382-384, entl. 2ª · Barcelona – 669 542 714

Especialitats

T’oferim un seguit de tractaments odontològics amb els millors professionals del sector per que tu tinguis la millor salut bucodental

Serveis dentals Abella Clinica dental Barcelona

Especialitats

A la clínica dental Abella Rubio t’oferim un servei d’odontologia integral, amb tot un seguit de tractaments odontològics especialitzats i els millors professionals de cada especialitat. Treballem per millorar la teva salut bucodental!

Demana la teva primera visita

Un bon primer diagnostic és la clau per oferir el millor servei amb les màximes granties.
Clinica-Abella-Rubio-mint-circular
odontologia-conservadora
Odontologia

ODONTOLOGIA CONSERVADORA

L’odontologia es una de les ciències de la salut que s’encarrega de la prevenció, el diagnòstic i el tractament de les malalties que afecten l’aparell estomatognàtic, que está format pel conjunt d’òrgans i teixits de la cavitat oral, algunes àrees del crani, el coll i la cara. Aquesta és la part orientada al diagnòstic i a tractar les dents i els teixits de manera minimant invasiva, conservant al màxim la integritat dels òrgans.

odontopediatria

ODONTOPEDIATRIA

L’odontologia pediàtrica és l’especialitat de l’odontologia encarregada de vetllar per la salut bucodental dels nens, des del seu naixement i fins a l’adolescència.

 

Aquesta especialitat durà a terme el diagnòstic i tractament de les afeccions bucodentals dels més petits, detectant també possibles anomalies en la posició de les dents i maxil·lars, i realitzant els tractaments restauradors necessaris, sigui per càries, traumatismes, o malposició dental.

odontopediatria
Ortodoncia
ortodoncia invisalign

ORTODONCIA

A la clínica dental Abella Rubio posem a la teva disposició els nostres professionals especialitzats en ortodòncia, la disciplina encarregada de l’estudi, prevenció i tractament de les anomalies en la posició, relació i funcionalitat de les dents.

 

Cal fer un estudi complert per tal de valorar quina és la millor opció de tractament, ja sigui amb ortodonica convencional o alineadors transparents (Invisalign®). No tothom necesita el mateix tractament ni tots els casos es poden resoldre de la mateixa manera, és per això que l’estudi és el momento més important perque paciente i ortodoncista puguin valorar els pros i contres de les diferents opcions.

protesis dental

PROTESIS DENTAL

La prostodòncia és una branca de l’odontologia que s’encarrega de l’estudi, el disseny, la fabricació, la restauració i la col·locació de pròtesis dentals. Aquests són aparells dissenyats per a substituir dents perdudes o danyades, i poden ser fixes (com els ponts, les corones o les incrustacions) o removibles (com les dentadures parcials o complertes).

 

La finalitat d’aquesta especialitat és millorar la funció, l’estètica i la salut oral.

protesis dental
endodoncia
endodoncia

ENDODONCIA

L’endodòncia és l’àrea de l’odontologia que s’ocupa de la prevenció i del tractament de les alteracions de la polpa dental o del nervi dental i de les seves repercussions en els teixits adjacents. És el que se’n diu popularment “matar el nervi”. Consisteix en l’extirpació de la polpa dental o nervi, acompanyada d’una correcta desinfecció dels conductes radiculars (lloc on està el nervi) i l’obturació tridimensional per evitar una infecció bacteriana.

 

La causa principal sol ser una càries molt profundes no tractada a temps, els traumatismes dentals o les lesions endo-periodontals .Així doncs, l’endodòncia intenta conservar aquelles dents en què el nevi està afectat de forma irreversible, permetent que segueixin tenint la seva funcionalitat.

estetica dental

ESTÈTICA DENTAL

L’estètica dental és una especialitat que tracta els problemes derivats de la manca d’harmonia bucal, com poden ser l’asimetria dental, el canvi de coloració, la separació entre les dents o les fractures, entre altres.

 

Inclou tots aquells tractaments, com el blanquejament, les carilles i l’ortodòncia;, que es realitzen per tal d’aconseguir el somriure perfecte i millorar el benestar, la qualitat de vida i l’autoestima dels nostres pacients.

estetica-dental
periodoncia
periodoncia

PERIODONCIA

La periodòncia és l’especialitat que s’encarrega del diagnòstic, tractament i prevenció de les malalties de les genives i els teixits que donen suport a les dents.


La periodontitis i la gingivitis són les malalties més comunes en adults. Si no es diagnostica i es tracta a temps, pot provocar la pèrdua dental.


Cada cop els estudis que es publiquen destaquen la relació que pot tenir amb algunes malalties com la diabetis, la hipercolesterolèmia, la hipertensió o, fins i tot, el part prematur.

implantologia i cirurgia bucal

IMPLANTOLOGIA I CIRURGIA BUCAL

Formant part de l’equip professional de la clínica dental Abella Rubio, trobaràs especialistes en cirurgia oral, dedicats a efectuar cirurgies bucals com, per exemple, l’extracció complexa de peces dentals, la regeneració òssia o la col·locació d’implants.

Així mateix, la implantologia té com a objectiu la substitució de dents perdudes, de manera que sembli una dent natural, donant funcionalitat i estètica.

A la clínica Dental Abella Rubio, garantim la millor qualitat utilitzant implants Straumann®, líder mundial en implantologia dental.

implantologia 1

FAQ

A Clínica Dental Abella Rubio, ens diferenciem per la nostra dedicació a proporcionar els millors tractaments dentals amb una atenció personalitzada i materials de la més alta qualitat. És per això que no treballem amb mútues ni assegurances, ja que aquestes solen imposar restriccions que podrien afectar tant la qualitat dels tractaments com el temps dedicat a cada pacient.

Al no estar limitats per les tarifes i els protocols de les mútues, podem centrar-nos en les necessitats individuals de cada pacient. Això significa que dedicarem tot el temps necessari per entendre les teves preocupacions, respondre a les teves preguntes i proporcionar-te un pla de tractament personalitzat.

Contacta’ns avui mateix per a una consulta personalitzada i comença el camí cap a un somriure saludable i radiant.

A la nostra clínica dental, estem compromesos a proporcionar-te els tractaments dentals que necessites amb facilitat i comoditat. Entenem que finançar un tractament dental pot ser un repte per a moltes persones, per això oferim diferents opcions de finançament per adaptar-nos a les teves necessitats úniques.


Amb el nostre programa de finançament flexible, podràs repartir els pagaments en còmodes quotes mensuals que s’ajustin al teu pressupost. Així, podràs realitzar el tractament sense preocupar-te per despeses immediates i podràs mantenir la teva salut dental al dia.


No deixis que les preocupacions econòmiques t’impedeixin obtenir els tractaments dentals que necessites. Contacta’ns avui mateix per explorar les nostres opcions de finançament i començar el camí cap a una salut dental òptima.

A la clínica Dental Abella Rubio, estem compromesos a proporcionar-te una atenció dental de qualitat. Desitgem informar-te que les visites no són gratuïtes, ja que el cost varia segons l’especialitat que necessitis. Amb la finalitat de brindar-te tota la informació necessària, et convidem a posar-te en contacte amb nosaltres a través de diverses vies. Per obtenir detalls més precisos sobre els costos i els serveis, pots trucar-nos al número de telèfon facilitat, enviar-nos un correu electrònic o fins i tot utilitzar WhatsApp per a una comunicació més ràpida i eficient. El nostre equip estarà encantat d’ajudar-te i proporcionar-te els detalls específics que necessitis.

Gràcies per confiar en la clínica Dental Abella Rubio.

Demana la teva primera visita

Un bon primer diagnòstic és la clau per oferir el millor servei amb les màximes garanties.